Opzeggen verplaatsbare opslagboxx

Hieronder kun je de opzegging voor je verplaatsbare opslagboxx eenvoudig en snel indienen.

Ook kun je aangeven of je de unit(s) thuisbezorgd wilt hebben. Zo kun je makkelijk thuis uitladen en hoef je geen vervoer te regelen! Onze transportservice is beperkt beschikbaar dus reserveer tijdig!

Je dient je opslagunit leeg en schoon op te leveren, zorg ervoor dat deur niet is afgesloten met een slot. Afval en/of andere spullen mogen niet achtergelaten worden in of rond de vestiging.

Nadat je je unit hebt leeggehaald dien je deze middels een foto leeg te melden. Wanneer je dit correct hebt gedaan volgt binnen 2 weken de eindafrekening waarbij, mits de unit(s) correct is/zijn opgeleverd, de eventueel teveel betaalde huur en de borg wordt teruggestort.
*
*
*
*
*
*
*
*

De aanvraag is onder voorbehoud. Nadat we deze ontvangen hebben, nemen we contact met je op over het inplannen van de aflevering. Voor de aflevering worden kosten in rekening gebracht.

Wij hanteren een opzegtermijn van 7 dagen.

Voorkeurstijdstip

Het is helaas niet mogelijk om een voorkeurstijdstip door te geven, 2 dagen van tevoren ontvang je een bevestigingsmail met een tijdsindicatie.

De aanvraag is onder voorbehoud en is afhankelijk van de beschikbaarheid. Nadat deze verwerkt is volgt nog de definitieve bevestiging.

Wij hanteren een opzegtermijn van 7 dagen.

*
*