veiligheid

Onze vestigingen zijn beveiligd en alleen huurders van Boxx hebben toegang tot onze vestigingen.
Je sluit je Boxx af met een hangslot. Deze kun je zelf meenemen, houd er rekening mee dat deze niet groter is dan 40mm . Je kunt deze ook bij ons afnemen voor €12,50 per slot.
Meerdere mensen kunnen toegang hebben tot je Boxx. Wij vernemen graag wie dit zijn, zodat wij ze via ons systeem toegang kunnen verlenen via het telefoonnummer waar zij op bereikbaar zijn.
Wanneer je de sleutel van het slot waarmee je unit afgesloten is verloren bent, vernemen wij dit graag van je. Onze vestigingsmanagers kunnen het slot dan voor je openmaken, zodat je de volgende keer dat je langs komt gewoon bij je spullen in de unit kunt. Wij beschikken niet over de sleutels van de units. Voor het openbreken en het verschaffen van een nieuw slot brengen we €25,- in rekening.
  • Voedsel en bederfelijke producten

  • Levende goederen, zoals dieren en planten

  • Verboden en/of illegale goederen, zoals (vuur)wapens en drugs

  • Toxische, ontvlambare of gevaarlijke stoffen, inclusief alle gevaarlijke bereidingen en afvalstoffen.

  • Oftewel wat niet van de brandweer, politie en/of gemeente mag, mag ook niet bij ons.

  • Ja, je bent gratis tot €2000,- bij ons verzekerd met een eigen risico van €500,-. Het betreft hier een secundaire verzekering, vraag naar de voorwaarden. Indien je een eigen (inboedel)verzekering hebt is dat de primaire verzekering en dien je bij schade eerst die aan te spreken. Bij de meeste inboedelverzekeringen zijn je spullen voor maximaal 3 maanden meeverzekerd als die elders (zoals bij Boxx Opslagruimte) zijn opgeslagen. Wij adviseren daarom altijd om even contact op te nemen met de eigen verzekeraar.

  • Voor de secundaire verzekering gelden wel een aantal voorwaarden, zo dien je een inventarislijst per boxx te hebben ingeleverd en foto’s van de opgeslagen unit te hebben gemaakt. Hebben we deze zaken niet van je ontvangen binnen 48 uur na het inladen van de unit(s), kom je niet in aanmerking voor een eventuele vergoeding.

STAAT JE VRAAG ER NIET BIJ?

Vul het contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.