wijzigingen

administratief

Neem contact met ons op om je wijziging door te geven. Houd er wel rekening mee dat de naam van de rekeninghouder overeen moet komen met de contracthouder en dat de borg wordt teruggestort naar het rekeningnummer waarmee deze ook is betaald.
In sommige gevallen is dit mogelijk, neem contact op met onze servicedesk hiervoor. Wanneer het contract wordt overgezet is het niet mogelijk om nogmaals gebruik te maken van een van onze acties. Deze zijn eenmalig geldig per opslagunit.
Je zegt je huurcontract op via mijn.boxx.nl/opzeggen/verplaatsbareopslagboxx voor je verplaatsbare opslagboxx en voor je reguliere opslagboxx klik je op mijn.boxx.nl/opzeggen/opslagboxx. Hierin geef je de gewenste datum op. Wanneer je kiest voor afleveren, kun je een voorkeursdatum opgeven en of je gebruik wilt maken van verhuishulp en eventueel een verhuislift.

meer/minder oplasgruimte

Je kunt altijd wisselen naar een grotere of kleinere opslagruimte, indien beschikbaar. Dit is geheel kosteloos. Wanneer je tijdens de ophaalservice toch minder opslag nodig hebt, rekenen we €30,- annuleringskosten per niet gebruikte unit.

STAAT JE VRAAG ER NIET BIJ?

Vul het contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.